Enkele referenties

Een greep uit onze referenties

Chris brengt als coach leerprocessen op gang, zij helpt je op een andere, heel positieve manier naar de dingen kijken. Nooit oordelend, wel kritisch in vraag stellend. Ik heb bij elk coachingsmoment het gevoel dat ik weer energie heb om de dingen aan te pakken.
Ik ben je echt dankbaar voor de manier waarop je met mij aan de slag bent gegaan. Je liet mezelf ontdekken waar de grootste pijnpunten zaten. Ik had bovendien het gevoel dat ik ook eerlijke feedback kreeg, soms confronterend, maar altijd constructief.
De samenwerking in ons directieteam lag al een hele tijd onder het vriespunt. Chris slaagde er in om die aanslepende situatie te doorbreken. Haar dubbelperspectiefgesprekken zorgden voor die doorbraak. Zij heeft ervoor gezorgd dat we weer zelf verder kunnen.
De ervaring en kennis die Jan naar voren brengt is van onschatbare waarde. Door de sessies heen word ik meer en meer blootgesteld aan nieuwe facetten van senior management die me toelaten om verder te groeien.
Onder de drijvende kracht van Jan werden de juiste standaarden en software paketten geïmplementeerd en werden de vaardigheden van het management uitgebouwd door intensieve trainingen. Met een jaar na jaar een double digit groei en marktleiderspositie tot gevolg.
Chris biedt een goed luisterend oor en helpt mij op weg bij het concreet aanpakken van een ‘probleem’. Ze leert me mijn team te managen en aan te sturen. Na 6 maanden heb ik echt het gevoel gegroeid te zijn, mij zelf nog beter te kennen.
Ik was aangenaam verrast door haar kwaliteitsvolle input. Haar advies was erg to-the-point. Je voelt dat Chris iemand is die haar vak kent.
Thanks Chris for the great experience. Very interesting and a good booster !!
Your training was eye opening and I feel better after this session, more confident. I will ensure this will last and will also rely on the books you have shared for some more inspiration.
This MBTI experience was the very best I ever had in my entire career at BNP. You really built trust from the start so people opened up and shared. Thanks again for inspiring such an interesting team dynamics.
The difference with other courses? The trainer! She gets the best out of every single participant!
Dit was een van de leadership trainingen waar ik mij geen moment heb verveeld. De cases, de inzichten, de inspirerende ideeën, bedankt daarvoor.
Ik vond uw aanpak inspirerend met veel stof voor reflectie, maar ook met heel pragmatische tips, waarbij ik me kan voorstellen dat de iPhones een irritator zijn, maar u vond uw weg, mijn complimenten.
 

Bedrijven waar wij mee samenwerken