ONZE PRAGMATISCHE AANPAK WERKT!

ACTitude heeft ervaring. Onze mensen hebben senior-level ervaring bij het begeleiden van individuen, teams en organisaties in hun groei- en verbetertraject. Onze ervaring in verschillende sectoren en domeinen is cruciaal om snel en doeltreffend inzicht te verwerven in uw onderneming.

ACT maakt het verschil. ACTitude heeft zijn naam niet gestolen. ACTitude combineert Advies Coaching en Training in een mix aangepast aan uw situatie. Op die manier ondersteunen we uw bedrijf op 3 niveaus: Individu, Team en Onderneming.

ACTitude kiest de juiste methodologie. ACTitude gebruikt zelf ontwikkelde tools en combineert die met beproefde managementmodellen. Wat ACTitude onderscheidt is een geïntegreerde aanpak, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

ACTitude levert een totaaloplossing. Een onderneming is een coherent geheel. Daarom analyseert ACTitude de belangrijkste facetten van uw onderneming en ontwikkelt daar dan samen met u een samenhangende strategie voor.

SMART en HEALTHY

ACTitude kijkt niet enkel naar het zakelijke deel van een onderneming. Onze methodologie is opgebouwd om zowel de menselijke kant als de zakelijke kant te beschouwen, steeds op een meetbare gestructureerde wijze.

HET ACTitude BOOST concept:
Groei in 4 stappen

De Polaroid vormt de eerste analyse. Hierbij gaan we de huidige staat van de onderneming doorlichten en de belangrijkste pijnpunten en sterke punten identificeren.

Met de Infrarood starten we een diepere studie, om het verbeterpotentieel te bepalen en de aanzet te geven voor het opstellen van de groeistrategie.

De GroeiPad Strategie is het concreet actie-gericht plan dat op een meetbare manier de organisatie zal doen groeien en verbeteren.

Time to ACT. Het ACT! Plan® is de volledige implementatie van het strategische plan, indien gewenst, begeleid door onze experts.